https://www.youtube.com/watch?v=DU9noyr90-A
 
 
Ingredienser
 
 
Ca 4dl Vetemjöl
1dl strösocker
1tsk Salt
1msk vanilinsocker
3 rumstempurerade ägg
160-165g smör
300g vit choklad
Ca 400g hallon + lite till för toppingen
Evt chokladknappar om man vill ha det
 
Hur du gör
 
Sätt på ugnen på 200C°
 
Smöra kanterna på en form och lägg bakplåtspapper i botten. 
 
Vispa upp äggen tills dom är fluffiga, häll sedan i sockret och vispa lite till. Smällt chokladen och smöret i ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Häll i chokladen och smöret i smeten, tillsätt sedan de torra ingredienser och rör om försiktigt, häll sedan smeten i formen och lägg på hallonen, har du chokladknappar lägger du även på dessa med hallonen, låt grädda i ugnen ca 25min eller tills den fått lite färg. När kakan är klar lägger du på det du vill ha och låter svalna. Färdig att serveras